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FoodService Europe & Middle East 2-3 vom 16.09.2022 Seite 38,39,40,41

Facts & figures Country Report Italy

Moving forward

Covid-19 has had a hefty impact on the Italian foodservice industry but it has also spurred change and accelerated innovation. Even as customer footfall has rebounded to pre-pandemic levels in most areas, the restaurant sector has been bracing themselves for challenges old and new, challenges like staff shortages and the new economic landscape.

[17541 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 2-3 vom 16.09.2022 Seite 58,59,60,61,62,63

Travel Hubs

Ready for take off!

With business and private travel down and commuters working from home, business at airports and train stations dropped to an all-time low in 2020 and 2021. However, operators and landlords turned challenge into opportunity and invested in new brands, projects and technologies aiming at uplifting the overall F&B experience on the move. Here are examples from Italy, Spain and Germany.

[20020 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 2-3 vom 16.09.2022 Seite 136,137,138,139

Inspiration Flower Burger

Vegan fun for everyone

Colourful buns are the signature of Flower Burger, Italy’s first vegan burger fast-food chain. With currently 23 units in four countries, the brand is now ready for further international expansion.

[9051 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 10.12.2021 Seite 8,9,10,11,12,13

Premium Pizza

Pizza possibilities

Apart from the pizzas that are delivered daily to thousands of households around the globe, there are extraordinary types of pizza on the menus of restaurants throughout Europe. With a focus on sophisticated doughs and premium toppings, offers range from fine-dining varieties to deep fried street foods.

[19239 Zeichen] € 5,75

food service 10 vom 05.10.2021 Seite 46,47,48,49,50,52,53

Expansion

Wachstum in besonderen Zeiten

Expansion statt Rückschlag? foodservice hat mit Playern in Deutschland, Italien und Großbritannien gesprochen, die trotz widriger Bedingungen ihre Netze erweitert oder ganz neue Konzepte an den Start gebracht haben. In Zeiten, in denen Schließungen und andere Covid-Einschränkungen den gesamten Sektor infrage stellten.

[22914 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 3 vom 21.09.2021 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15

Resilience & Innovation

Braving the pandemic

It takes courage, strength and resilience to continue pursuing plans when times get tough. We spoke to operators in Germany, Italy and the UK, who decided to expand their network or open brand new concepts at a time when lockdowns and other Covid restrictions challenged the whole sector.

[26926 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung Magazin Frühstück vom 26.06.2021 Seite 22,23,24

ÜBER DEN TELLERRAND

ÜBER DEN TELLERRAND

SANDWICH-SENSATIONEN

Wenn es um belegtes Brot, Brötchen oder Fladen geht, sind der Kreativität keine Grenzen gesetzt. Gastronomen in ganz Europa entdecken gerade die nahezu unendliche Vielfalt an Sandwich-Füllungen, Toppings und Salaten. Beispiele und Inspirationen, die auch bei Frühstück und Brunch ihren Auftritt haben können, kommen aus Großbritannien, Holland und Italien.

[10614 Zeichen] € 5,75

food service 1-2 vom 04.02.2021 Seite 56,57,58,59,60,61

Blick nach Europa

Sandwich-Sensationen

Wenn es um Sandwich-Variationen geht, sind der Kreativität keine Grenzen gesetzt. Auch wenn jedes Land seine typischen Varianten hat, entdecken Gastronomen in ganz Europa gerade die nahezu unendliche Vielfalt an Sandwich-Füllungen, Toppings und Salaten. Beispiele und Inspirationen aus Großbritannien, Holland und Italien.

[18375 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 5 vom 16.10.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15

Survey

Sandwich solutions

When it comes to sandwich creations, there are no limits to creativity. While every country has their own typical varieties, restaurateurs in Europe are discovering the seemingly endless diversity of sandwich fillings, toppings and breads. Inspiration from the UK, the Netherlands, Italy and Spain.

[26163 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 24.08.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21

Pan-European Survey: COVID-19

Overcoming the crisis

The impact of Covid-19 on the hospitality sector has been immense. All over the world, foodservice operations have had to close their doors during lockdown, shifting to delivery or take-away as a means of survival. In some places, the situation has sparked new business ideas. Our correspondents have talked to operators in the United Kingdom, Italy, Spain, and Germany. Read here, how they have coped with the crisis so far.

[40631 Zeichen] € 5,75

 
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