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    food service 9 vom 01.09.2022 Seite 32,33,34,35,36,37,38,39,40,41

    Kaffeebar-Ranking

    Eine neue Nummer  1

    Die Top 90 Kaffeebar-Marken in Europa konnten ihre Netze 2021 um knapp 3 Prozent vergrößern – in einem Jahr, das erneut stark von der Corona-Pandemie beeinflusst war. Plätze getauscht haben der Erst- und Zweitplatzierte unseres exklusiven Rankings.

    [21668 Zeichen] Tooltip
    2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 1-25) Top 10 absolutes Wachstum ‘21 Top 10 relatives Wachstum ‘21 2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 26-56) 2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 59-90) Top 10 Marken von 2017 bis 2021 (nach Units) Top 25 Marken von 2016 bis 2021 (nach Units) Starbucks Europa - Märkte nach Units
    € 5,75

    food service 10 vom 05.10.2020 Seite 32,33

    Titelthema Gastro Herbst + Winter 20/21

    RESTART

    Projekte mit Visionen

    Weltweit machen Gastro-Konzepte derzeit Schlagzeilen mit ihren Restaurants und Innovationen für die Zukunft. Wir präsentieren eine Auswahl.

    [5949 Zeichen] € 5,75

    food service 5 vom 13.05.2020 Seite 16,17,18

    Titelthema Corona

    Was wird das Neue Normal?

    Die Corona-Pandemie verändert unsere Branche grundlegend. Vieles, was 2019 noch im Kommen war, wird jetzt obsolet. Das Neue Normal ändert den Stellenwert der prognostizierten Wachstumstreiber. Die npdgroup hat für uns die VorCorona-Trends auf ihre weitere Gültigkeit untersucht. Branchengrößen blicken in die neue Zukunft und Chris Muller analysiert den US-Markt. Der Shopping-Center-Betreiber ECE berichtet über den Re-Start im April.

    [9144 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 2 vom 30.04.2019 Seite 8,9,10,11,12,13,14,16,17,18,19,20,21

    Bakery Cafes

    Bakers go foodservice

    In search of opportunities to grow their business, bakers throughout Europe are expanding their offer to include snacks and drinks to eat-in or take-out. How are these bakery cafés set up? Which products are on sale? And which role does traditional bakery craftmanship play in the overall offer? Our correspondents report.

    [48803 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 1 vom 13.02.2018 Seite 50,51,52,53

    Statements

    Positive Prospects

    ‘Clearing the Clouds of a Tumultuous Time’ was the slogan of last year’s 18th European Foodservice Summit in Zurich. In fact, foodservice companies have to deal with disruptive innovations and changing patterns of consumer behaviour, triggered by the ongoing process of digitalization which affects all aspects of everyday life. However, the outlook is quite optimistic, at least according to the four Summit participants we asked to share their targets and concerns for 2018+. ir/BS/JPW/MW

    [14010 Zeichen] € 5,75

    food service 6 vom 13.06.2017 Seite 10

    Magazin

    Coffeeshop Company

    Große Expansionspläne in Russland

    Die österreichische Kaffeebar-Marke der Familie Schärf will in den kommenden drei Jahren ihre Outlet-Zahl auf dem russischen Markt stark erhöhen. Gemeinsam mit dem Partner Coffee Set Ltd. sollen 2020 etwa 245 Filialen in Betrieb sein. Aktuell zählt C

    [766 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 06 vom 01.12.2014 Seite 051 bis 053

    Management

    Obstacles and Opportunities

    ’Reaching for new opportunities‘ was the slogan of this year‘s European Foodservice Summit. How will the leading players in the sector respond to this challenge? What do they find encouraging? What stands in their way? Where do the opportunities for growth lie? These questions are addressed here, with representative views proffered by Summit participants from six countries around Europe. The statements of the trio of entrepreneurs from France, Russia and Sweden in Part One of our poll paint a divergent picture: hot-house growth in new markets on the one hand, a struggle to survive in a home market that is increasingly under pressure on the other. ir/MW

    [13159 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 6 vom 01.12.2014 Seite 51,52,53

    Management

    Obstacles and Opportunities

    ’Reaching for new opportunities‘ was the slogan of this year‘s European Foodservice Summit. How will the leading players in the sector respond to this challenge? What do they find encouraging? What stands in their way? Where do the opportunities for growth lie? These questions are addressed here, with representative views proffered by Summit participants from six countries around Europe. The statements of the trio of entrepreneurs from France, Russia and Sweden in Part One of our poll paint a divergent picture: hot-house growth in new markets on the one hand, a struggle to survive in a home market that is increasingly under pressure on the other. ir/MW

    [13160 Zeichen] € 5,75