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    Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 47 vom 24.11.2018 Seite 2

    Interview

    Im Gespräch: Even Frydenberg, President & CEO, Scandic Hotels

    Scandic setzt auf Nachhaltigkeit

    Der CEO über Expansionsziele, Strategieanpassungen, neue Kommunikationswege und sein gutes Verhältnis zu OTAs.

    Herr Frydenberg, intelligente und nachhaltige Gebäude sind in aller Munde, wie sieht es damit bei Scandic aus? Frydenberg: Nachhaltigkeit ist unsere DNA. Die Aktion, das Handtuch auf den Boden zu legen, wenn es gewechselt werden soll, und auch die

    [8047 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 1 vom 03.02.2017 Seite 30,31,32,34,36,37

    Interview

    Fair, Passionate and Proud

    O’Learys is a global sports bar and restaurant concept that is steeped in passion for food, drink and sport. The first unit was opened in Sweden in 1988, and today the O’Learys chain consists of 130 restaurants operating in 13 countries. Over the years, the core concept has been continuously refined and now comes in two formats, a classic fullservice restaurantformat and a large event center format that combines F&B with bowling, billiards, sport simulators and go-karting. All restaurants share the vision of adding ‘a piece of Boston’ to any location. Christian Bellander, CEO and co-owner of O’Learys Trademark, talks to Sofia Selberg about growth strategies, franchising experiences and about creating the Next Generation Sports Bar.

    [15427 Zeichen] € 5,75

    Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 6 vom 13.02.2016 Seite 2

    Interview

    Im Gespräch: Rupert Simoner, CEO des österreichischen Hotel-Unternehmens Vienna International (VI)

    „Drei bis fünf neue Häuser pro Jahr“

    Rupert Simoner erklärt im AHGZ-Interview die Umstrukturierung des Unternehmens und die Einführung von Vienna House. Der neue Markenauftritt soll in diesem Monat abgeschlossen werden.

    Sie haben viele Jahre lang im Management von Kempinski gearbeitet, jetzt krempeln sie Vienna International um. Was macht mehr Spaß? Simoner: Meine 20 Jahre bei Kempinski waren eine super Zeit. Aber das, was ich jetzt mache, ist genauso super. Beid

    [8510 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Nr.04 vom 21.08.2009 Seite 030

    Interview

    East Meets North

    With a Danish father and a Japanese mother, former media executive Kim Rahbek Hansen has brought unique cross-cultural insights to the role of CEO at Sticks 'N' Sushi, which he co-founded in Copenhagen in 1994. Now one of Scandinavia's largest casual dining brands, the chain profitably combines eat-in, takeaway and retail. Rahbek Hansen has encouraged a fresh approach, not just to menus and the re-engineering of kitchen layouts but in staff motivation, interior design and sustainability initiatives. Interview by Bruce Whitehall.

    [19778 Zeichen] € 5,75