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Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 113

Market

Steering price perception

The price spiral continues - customer-oriented price management in the food retail trade

[9847 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 118

Research & Development

Meat inspection results of fattening pigs as related to circumstances on the farm of origin

By Reinhard Fries, Nina Langkabel, Niels Bandick and Gisela Arndt

[17584 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 122

Research & Development

Determinants of consumer acceptance of alternatives to piglet castration without anaesthesia - a review

By Astrid Heid and Ulrich Hamm

[32964 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 127

Research & Development

Bioactive substances in meat and meat products

By Alexandra Schmid

[39252 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 133

Research & Development

Abstract

No consistent effects determined

[1888 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 134

Research & Development

Ostrich meat - promising raw materials for healthy products

By A.V. Ustinova and D.A. Lazutin

[12676 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 02 vom 15.04.2010 Seite 137

Research & Development

Changes in headspace flavour component composition and texture of kavurma during cooking process

By Anil Uzun and Hüseyin Bozkurt

[15539 Zeichen] € 14,75


 
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