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FoodService Europe & Middle East 2-3 vom 16.09.2022 Seite 156,157

Summit Review

A pioneering European adventure

Back in 2000, the very first European Foodservice Summit “What comes after what comes next?” was launched to create a platform that would give Europe’s hospitality leaders insights, background knowledge and inspiration for their international strategies. (Re-)connecting and networking are also a central part of the international conference.

[6672 Zeichen] € 5,75

food service 9 vom 01.09.2022 Seite 64,65

Summit

Ein europäisches Abenteuer

Der erste European Foodservice Summit ging im Jahr 2000 in Zürich an den Start. Der Titel: „What comes after, what comes next?“. Was die Absicht der Initiatoren auf den Punkt bringt: eine Plattform zu kreieren, die Top-Akteuren der europäischen Hospitality-Branche Lernstoff und Inspiration für ihre internationalen Strategien liefert.

[6127 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 5 vom 11.10.2019 Seite 20,21,22,24,25,26,27,32,33,34,35,36,37,38,40

Airports

Catering near the runway

The trend towards air travel continues unabated. Ever more affordable for many; for others, because time is money, simply the only alternative. That helps to bump up passenger figures to ever new records. Even now some 8 million people get on an aircraft every day world-wide. And the number is increasing. Enormous potential for providing the sort of food-service facilities just right for a positive en route experience and for generating rising non-aviation sales revenue. What has been happening in this segment – where is journey's end? Airport operators from five European countries talk about their food-service strategies. Report: Marianne Wachholz

[23373 Zeichen] Tooltip
Manchester Airport - Passenger development Helsinki Airport - Passenger development Amsterdam Airport Schiphol - Passenger development Frankfurt Airport - Passenger development Budapest Airport - Passenger development
€ 5,75

food service 5 vom 24.05.2016 Seite 34,35,36

Sortimente

Einfach Spitze …

… ist Spargel nicht nur unter den im Freiland angebauten Gemüsen und Salaten in Deutschland. Kein anderes Gemüse nimmt ähnlich viel landwirtschaftliche Nutzfläche ein. Und nur wenige haben eine ähnlich kurze Saison. Von Beginn der hiesigen Spargelzeit Mitte April bis zum Johannistag am 24. Juni vertilgen deutsche Verbraucher den Großteil des statistischen Pro-Kopf-Konsums von ca. 1,5 kg/ Jahr. Als Gastronom das Thema nicht ausgiebig zu bespielen, sofern Konzept und Sortiment das zulassen, wäre angesichts der anhaltenden Beliebtheit des ’königlichen Gemüses‘ geradezu sträflich.

[8289 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 3 vom 30.06.2015 Seite 4

Frontline

Get Ready for the Future!

For the third time, we are pleased to present an issue focusing on the future of our industry. As in 2011 and 2013, it includes a comprehensive supplement on the occasion of the world’s leading event for the trade in food and beverages, the internati

[4322 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 01 vom 27.01.2015 Seite 004

Frontline

More than their Daily Bread

Welcome to our first issue of the new year! We begin with a Pan-European Survey on bakery cafés (from page 8), a segment more dynamic than almost any other. Indeed, Europe’s bakery business is undergoing a process of change. In many places, food craftsme

[4528 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 27.01.2015 Seite 4

Frontline

More than their Daily Bread

Welcome to our first issue of the new year! We begin with a Pan-European Survey on bakery cafés (from page 8), a segment more dynamic than almost any other. Indeed, Europe’s bakery business is undergoing a process of change. In many places, food craf

[4528 Zeichen] € 5,75

food service 07-08 vom 08.08.2014 Seite 54,55,56,57

Event-Catering

Event-Catering

Emotionaler Mehrwert

Ein jeglicher Event lebt nicht allein vom Essen und Trinken, vom Setting, der Inszenierung, der Dramaturgie des Geschehens. Er lebt zunehmend, wenn nicht mittlerweile maßgeblich auch von der atmosphärischen Ausstrahlung der Location selbst. Längst weit mehr als nur räumliche Hülle oder architektonischer Rahmen: ein Aktivposten erster Ordnung fürs Gesamterlebnis. Was Event-Kunden heute wünschen, wie Event-Caterer in Sachen Standort-Portfolio strategisch vorgehen, welche Rolle Locations im Leistungsprofil spielen: Ausgewählte Player des Aktionsfeldes geben Auskunft. Teil 2 folgt im Septemberheft. MW

[15059 Zeichen] € 5,75

food service 07-08 vom 08.08.2014 Seite 054 bis 057

Event-Catering

Event-Catering

Emotionaler Mehrwert

Ein jeglicher Event lebt nicht allein vom Essen und Trinken, vom Setting, der Inszenierung, der Dramaturgie des Geschehens. Er lebt zunehmend, wenn nicht mittlerweile maßgeblich auch von der atmosphärischen Ausstrahlung der Location selbst. Längst weit mehr als nur räumliche Hülle oder architektonischer Rahmen: ein Aktivposten erster Ordnung fürs Gesamterlebnis. Was Event-Kunden heute wünschen, wie Event-Caterer in Sachen Standort-Portfolio strategisch vorgehen, welche Rolle Locations im Leistungsprofil spielen: Ausgewählte Player des Aktionsfeldes geben Auskunft. Teil 2 folgt im Septemberheft. MW

[15058 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 06 vom 02.12.2013 Seite 004

Frontline

Broadening Horizons

This year’s 14th European Foodservice Summit in Zurich more than lived up to its motto. Naturally, every conference aims to do so. However, most do not succeed by such a wide margin as this top event for senior executives from the international foodservi

[3897 Zeichen] € 5,75

 
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