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    Food Service Europe & Middle East Nr. 06 vom 03.12.2012 Seite 060

    Management

    Securing Growth in Difficult Times

    Growing in a diverse economic future: this is how the 13th European Foodservice Summit defined the present global challenge facing the international professional catering community. The motto of this year's event was 'Ideas, Visions and Creativity' - and they are certainly more in demand than ever. We asked participants from six countries around the world about the pros and cons of growth for 2012+, about important steps they have taken over the last year and about their strategies for making further progress, even under difficult circumstances. Part 1: Foodservice operators from Finland, Egypt, Greece, Sweden and the USA. ir/MW/JPW

    [14528 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Nr.06 vom 02.12.2011 Seite 068

    Management

    Sailing in Stormy Waters

    'Facing the Winds of Change' was the motto of this year's European Foodservice Summit. We asked participants from eight countries around the world, how economic turmoil, unexpected social revolutions and increasingly incalculable trade cycles are affecting their business - and how they are dealing with it. Part 1: foodservice operators from Spain, Egypt, and Greece. JPW/BM/MW

    [10462 Zeichen] € 5,75

    gv praxis 11 vom 31.10.2011 Seite 44,45,46

    Messe Anuga

    World-Food im Weitwinkel

    Internationaler denn je präsentierte sich die diesjährige Anuga. Zur 31. Auflage der weltweit größten Ernährungsmesse kamen mehr als 155.000 Fachbesucher aus 180 Ländern – ein leichtes Plus zu 2009. Aus dem Ausland kamen 62 Prozent der Besucher und 86 Prozent der Aussteller. Die Messe zeigte sich erneut als Weltmarkt der Ernährung.

    [9762 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Nr.04 vom 16.08.2010 Seite 045

    Design

    Fearless yet Respectful

    Despite the rediscovered love of traditional cuisine and regional dishes a change of image is essential for both domestic and ethnic restaurants. Folklore? No way! However, Italy's Costa Group is always a rich source of visual examples showing ways in which tradition can be oriented towards the future by a fearless yet respectful blend of references to the past and modern ideas. Some examples in Europe. www.costagroup.net MW

    [5401 Zeichen] € 5,75

    gv-praxis Nr.10 vom 22.10.2004 Seite 050

    Food

    Hauptsache frisch

    Wellness, Frische und Leichtigkeit sind die Attribute, die derzeit bei der Speisenauswahl oberste Priorität haben. Asiatische Gerichte und deren gängigste Zubereitungsform im Frontcooking-Wok sind nach wie vor absolut 'in' und gehören zum Wunschprogramm vieler Gäste - besonders in der Gemeinschaftsverpflegung. Sie begeistern in punkto Gesundheit und Frische.

    [12983 Zeichen] € 5,75

    Food Service Nr.07-08 vom 30.07.2004 Seite 050

    Olympiade

    Griechen machen das Rennen

    Was kaum ein Hellas-Urlauber auf Samos, Santorin, Mykonos & Co. registriert: Das Land verfügt über einen bemerkenswert systematisierten Foodservice-Markt ­ nach Distribution und Umsatzbedeutung marschieren Fast Food-Ketten zügig vorneweg. Noch bemerkenswerter: Während sämtliche Global Brands sich schwer tun, im Land der Götter und Gelehrten Fuß zu fassen, regieren griechische Namen souverän die Spitze des Feldes. On top: Goody's, Everest und Gregorys ­ drei Companies in Bestform, kurz & knapp porträtiert.

    [9290 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Trend Edition 2004 vom 20.07.2004 Seite 072

    Olympics

    Local Heroes

    As far as system gastronomy is concerned, in Greece - very unusual indeed for Europe - the prime movers are national brands. Quickservice is the preferred domain of the country's system players - with about an 80% share in foodservice chains (estimated to amount to EUR 600 m in 2003). It is impossible to overlook the leading names in the business in the two metropolises of Athens and Thessalonica: they are Goody's, Gregorys and Everest. And all have long since staked out their fields of activity with second and third spin-off concepts.

    [5253 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Trend Edition 2004 vom 20.07.2004 Seite 074

    Olympics

    48 The Restaurant: An Aesthetic Mix of Space and Taste

    The building is also the location for one of the most famous art galleries in Athens, the Ileana Tounta modern art gallery. Owing something to, or taking its inspiration from its neighbour, '48 The Restaurant', which opened in September 2003, could easily

    [3343 Zeichen] € 5,75

    Food Service Nr.04 vom 16.04.2004 Seite 052

    Hamburger Foodservice Preis

    Heimspiel mit Herz

    Ein europaweit höchst seltener Fall, der emotional besehen ein bisschen nach dem Asterix & Obelix-Modell funktioniert: Wer erinnert sich nicht an jenes gallische Dorf, das damals in der Antike unverdrossen den omnipräsenten Römern Widerstand geleistet hat ... nur dass hier die Gallier Griechen sind und ihre 'Widersacher' Amerikaner. Es geht um die Erfolgsgeschichte des griechischen Gastronomie-Marktführers Goody's. Das Unternehmen, heute Tochter des Delta-Konzerns, beherrscht mit der fast 30 Jahre alten Quickservice-Marke Goody's und dem Mitte der 90er an den Start gebrachten Zweitkonzept Flocafé souverän den hellenischen Außer-Haus-Markt. Dass die Griechen richtiggehend stolz auf ihren gastronomischen Local Hero sind, hat garantiert nichts mit Miracolix' Zaubertrank zu tun. Aber sehr viel mit der Qualitätsphilosophie der 1975 in Thessaloniki gegründeten Company, und vielleicht noch mehr mit der einfühlsamen Anpassung der klassischen Fast Food-Formel an griechische Gaumen und Gemüter. www.goodys.com

    [15949 Zeichen] Tooltip
    Marktanteile 2003

    Goody's Brand

    Flocafé
    € 5,75

    Food Service Europe "Trend Edition 2001" vom 19.09.2001 Seite 025

    Coffee Bars

    Macchiato's Mainland

    Over the last three to five years no other subject has generated so much hope of growth in the away-from-home market as coffeebars. In many countries, coffeebars are one of the hottest segments. Starbucks, the US brand, is seen as the archetype. The bars represent a big new chance for multi-concept restaurant companies, young entrepreneurs and, of course, the roasters and the coffee-machine manufacturers. All efforts are aimed at the young generation, more and more of whom prefer to go without coffee unless it goes hand-in-hand with the appropriate lifestyle setting. The (European) coffeebar strongholds are London and Barcelona. Everybody is watching what the people from Seattle do in UK and Switzerland, their start in Zurich in March this year was very successful.

    [33102 Zeichen] Tooltip
    Top 10 UK Coffeebar Chains

    Spain: Top Coffeebars 2000

    Germany: Top 10
    € 5,75