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food service 10 vom 05.10.2021 Seite 46,47,48,49,50,52,53

Expansion

Wachstum in besonderen Zeiten

Expansion statt Rückschlag? foodservice hat mit Playern in Deutschland, Italien und Großbritannien gesprochen, die trotz widriger Bedingungen ihre Netze erweitert oder ganz neue Konzepte an den Start gebracht haben. In Zeiten, in denen Schließungen und andere Covid-Einschränkungen den gesamten Sektor infrage stellten.

[22914 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 3 vom 21.09.2021 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15

Resilience & Innovation

Braving the pandemic

It takes courage, strength and resilience to continue pursuing plans when times get tough. We spoke to operators in Germany, Italy and the UK, who decided to expand their network or open brand new concepts at a time when lockdowns and other Covid restrictions challenged the whole sector.

[26926 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung Magazin Frühstück vom 26.06.2021 Seite 22,23,24

ÜBER DEN TELLERRAND

ÜBER DEN TELLERRAND

SANDWICH-SENSATIONEN

Wenn es um belegtes Brot, Brötchen oder Fladen geht, sind der Kreativität keine Grenzen gesetzt. Gastronomen in ganz Europa entdecken gerade die nahezu unendliche Vielfalt an Sandwich-Füllungen, Toppings und Salaten. Beispiele und Inspirationen, die auch bei Frühstück und Brunch ihren Auftritt haben können, kommen aus Großbritannien, Holland und Italien.

[10614 Zeichen] € 5,75

food service 1-2 vom 04.02.2021 Seite 56,57,58,59,60,61

Blick nach Europa

Sandwich-Sensationen

Wenn es um Sandwich-Variationen geht, sind der Kreativität keine Grenzen gesetzt. Auch wenn jedes Land seine typischen Varianten hat, entdecken Gastronomen in ganz Europa gerade die nahezu unendliche Vielfalt an Sandwich-Füllungen, Toppings und Salaten. Beispiele und Inspirationen aus Großbritannien, Holland und Italien.

[18375 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 17.12.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16

Robotics and Automation

Ready for the Robolution?

Hyperawareness of hygiene standards and contact-free demands in the current pandemic setting along with continuous staff shortage are increasingly raising interest in automated solutions. Could robots be the answer?

[26363 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 5 vom 16.10.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15

Survey

Sandwich solutions

When it comes to sandwich creations, there are no limits to creativity. While every country has their own typical varieties, restaurateurs in Europe are discovering the seemingly endless diversity of sandwich fillings, toppings and breads. Inspiration from the UK, the Netherlands, Italy and Spain.

[26163 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 24.08.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21

Pan-European Survey: COVID-19

Overcoming the crisis

The impact of Covid-19 on the hospitality sector has been immense. All over the world, foodservice operations have had to close their doors during lockdown, shifting to delivery or take-away as a means of survival. In some places, the situation has sparked new business ideas. Our correspondents have talked to operators in the United Kingdom, Italy, Spain, and Germany. Read here, how they have coped with the crisis so far.

[40631 Zeichen] € 5,75

food service 4 vom 17.04.2020 Seite 16,17,18

Corona

Ein Blick in vier Länder

Corona hat die Welt im Griff – nicht nur bei uns in Deutschland geht es der Branche schlecht. Wir haben uns in Italien, Frankreich, Großbritannien und den USA umgeschaut.

[10717 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 03.02.2020 Seite 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21

Ghost Kitchen

Food from out of nowhere

The ongoing food-delivery boom is accompanied by the surge of ghost kitchens and virtual brands. Both big and small players are investing into this promising market. Reports from UK, Italy, Spain, and Germany.

[28666 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 29.08.2019 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19

Egg based Concepts

It’s egg time

Spawned in the USA, egg-based restaurants are a relatively new phenomenon, especially on the European continent. A conceptualization of the traditional cooked breakfast fare offered by cafés and diners, they represent a small niche segment in the all-day breakfast, brunch and lunch market.

[27733 Zeichen] € 5,75

 
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