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food service 9 vom 01.09.2022 Seite 32,33,34,35,36,37,38,39,40,41

Kaffeebar-Ranking

Eine neue Nummer  1

Die Top 90 Kaffeebar-Marken in Europa konnten ihre Netze 2021 um knapp 3 Prozent vergrößern – in einem Jahr, das erneut stark von der Corona-Pandemie beeinflusst war. Plätze getauscht haben der Erst- und Zweitplatzierte unseres exklusiven Rankings.

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2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 1-25) Top 10 absolutes Wachstum ‘21 Top 10 relatives Wachstum ‘21 2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 26-56) 2021: Top 90 Kaffeebar-Player in Europa (Ränge 59-90) Top 10 Marken von 2017 bis 2021 (nach Units) Top 25 Marken von 2016 bis 2021 (nach Units) Starbucks Europa - Märkte nach Units
€ 5,75

Lebensmittel Zeitung 16 vom 22.04.2022 Seite 6

Handel

Briten setzen den Real-Oligarchen auf die Sanktionsliste

Sistema-Gründer Wladimir Jewtuschenkow bekommt Folgen des Ukraine-Kriegs zu spüren – Ein Teil seiner Aktien an der früheren SCP-Mutter gehen an Sohn Felix

Großbritannien hat Wladimir Jewtuschenkow auf die Liste der mit Sanktionen belegten Oligarchen gesetzt. Der Milliardär, der die Real-Zerschlagung finanziert hatte, darf auf der Insel nicht mehr über sein Vermögen verfügen.

[3201 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 23.03.2022 Seite 6

The World by Numbers

The potential of alternative proteins

The environmental impact of sustainable proteins vs conventional meat Source: GFI & CE Delft lifecycle assessment 2021. *from dairy cattle According to the Good Food Institute, plant-based meat substitutes have great potential to help build a s

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The environmental impact of sustainable proteins vs conventional meat The likelihood to purchase a... Reduced consumption of meat or animal-based products - Global consumers by generation (age)
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 10.12.2021 Seite 6

The World by Numbers

Great potential for pizza

“Pizza chains around the world weathered the crisis better than many operators of other categories, in large part because they already had an established delivery busines and off-premise channels, a delivery-friendly format and a product that is posi

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Top 5 global pizza chains Fastest growing pizza chains by unit count Top proteins for pizza Likelihood to purchase a pizza
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 2 vom 19.05.2021 Seite 8,9,10,11,12,13

Retail foodservice

Fresh from the store

Food retail is one of the few sectors to have seen a sales increase during the Covid-19 crisis. How have changed living and working conditions affected the demand and range of retailers foodservice offer? Examples from Germany, Russia and the UK show that things are happening in this segment.

[19520 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 17.02.2021 Seite 6

The World by Numbers

The pandemic’s impact on consumer expectations and the way restaurants work

In general, consumers want restaurants to follow current safety measures such as contactless delivery, social distancing and wearing face coverings also after the crisis has ended. In Russia and the UK, a significant number of consumers want safety m

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The pandemic’s impact on consumer expectations and the way restaurants work - Whole article incl. illustrations
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 17.12.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16

Robotics and Automation

Ready for the Robolution?

Hyperawareness of hygiene standards and contact-free demands in the current pandemic setting along with continuous staff shortage are increasingly raising interest in automated solutions. Could robots be the answer?

[26363 Zeichen] € 5,75

food service 10 vom 05.10.2020 Seite 32,33

Titelthema Gastro Herbst + Winter 20/21

RESTART

Projekte mit Visionen

Weltweit machen Gastro-Konzepte derzeit Schlagzeilen mit ihren Restaurants und Innovationen für die Zukunft. Wir präsentieren eine Auswahl.

[5949 Zeichen] € 5,75

food service 5 vom 13.05.2020 Seite 16,17,18

Titelthema Corona

Was wird das Neue Normal?

Die Corona-Pandemie verändert unsere Branche grundlegend. Vieles, was 2019 noch im Kommen war, wird jetzt obsolet. Das Neue Normal ändert den Stellenwert der prognostizierten Wachstumstreiber. Die npdgroup hat für uns die VorCorona-Trends auf ihre weitere Gültigkeit untersucht. Branchengrößen blicken in die neue Zukunft und Chris Muller analysiert den US-Markt. Der Shopping-Center-Betreiber ECE berichtet über den Re-Start im April.

[9144 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 29.08.2019 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19

Egg based Concepts

It’s egg time

Spawned in the USA, egg-based restaurants are a relatively new phenomenon, especially on the European continent. A conceptualization of the traditional cooked breakfast fare offered by cafés and diners, they represent a small niche segment in the all-day breakfast, brunch and lunch market.

[27733 Zeichen] € 5,75

 
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