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    FoodService Europe & Middle East 6 vom 02.12.2019 Seite 54,55,56,57

    Interview

    The triumph of transparency and technology

    From small start-up to global player in less than a decade: Dodo Pizzas is a remarkable success story. Already the No. 1 pizza brand in Russia, the company is set on an ambitious course to become the No. 1 in the world. Founder and CEO Fyodor Ovchinnikov shares the secrets of his company’s achievements and future plans.

    [10772 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 02 vom 16.04.2013 Seite 034

    Interview

    Eastward Expedition

    After several years in senior management at Britain's largest pub-restaurant business, Kevin Todd is now CEO at Rosinter, a pioneering operator of casual dining restaurants, coffee bars and transport hub outlets across Russia and Eastern Europe. He describes the practical and professional challenges of the switch and the strategies needed to keep brands ahead in one of the world's fastest-changing markets. Interview by Bruce Whitehall.

    [25048 Zeichen] € 5,75

    food service 02 vom 05.02.2013 Seite 028

    Interview

    "Wir ziehen an einem Strang"

    Die Sandwich-Kette Subway hat im deutschen Markt turbulente Zeiten hinter sich. Seit Mitte 2012 steht mit William Walker ein erfahrener Ex-McDonald's-Mann an der Spitze der Fast-Food-Marke, der auf offene Kommunikation mit den Franchisepartnern setzt und deren Potenzial intensiver nutzen will. 2012 war ein Jahr mit schönem Umsatzplus auf bestehenden Flächen - insgesamt rund 600 Einheiten (Neueröffnungen, Wiedereröffnungen, aber auch Schließungen).

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    € 5,75

    Fleischwirtschaft 1 vom 16.01.2012 Seite 8

    Interview

    Den Weg der Internationalisierung ausbauen

    Unternehmensberater Dr. Christoph Willers über die Akteure der Wertschöpfungskette Fleisch im Jahr 2012

    Die Schlachtunternehmen schließen sich zu immer größeren Einheiten zusammen, die Fleischwarenindustrie steckt in einer Sandwich-Position und der Handel verfolgt Vertikalisierungsstrategien. Zugleich spielen Tierschutz, Tierwohl und Nachhaltigkeit eine immer größere Rolle. Die Fleischwirtschaft befragte Dr. Christoph Willers, Senior Manager bei Rölfs RP Management Consultants, nach seinen Einschätzungen für das Jahr 2012.

    [12044 Zeichen] € 14,75

    Food Service Europe Nr.03 vom 21.08.2003 Seite 044

    Interview

    Russian Revolutionary

    Since returning to his Russian roots in the 1980s, Rostislav Ordovsky-Tanaevsky Blanco has made a remarkable contribution to the restaurant scene in Moscow, St. Petersburg and other major cities. As founder and president of Rostik Restaurants Group (Rosinter), he has helped create several new concepts in quickservice and casual dining sectors as well as spreading international franchises like TGI Friday's and Benihana. In building Russia's second largest restaurant business (after McDonald's) he has provided the country's fledgling foodservice industry with a positive example in terms of professional management and business conduct. Interview by Bruce Whitehall. www.rosinter.ru

    [19610 Zeichen] € 5,75