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TextilWirtschaft 11 vom 16.03.2023 Seite 38,39

Business Vertikale

Mango will mehr

2022 erlöste der Filialist so viel wie nie zuvor. Und die Spanier wollen auf allen Kanälen weiter wachsen. Dafür nehmen sie viel Geld in die Hand. Das sind die wichtigsten Kennzahlen des vergangenen Geschäftsjahres und die Pläne für 2023. Zusammengestellt von Charlotte Schnitzspahn.

Der Rekordumsatz Zwar verkündet Mango-CEO Toni Ruiz mit sichtlichem Stolz, dass der Filialist das Jahr 2022 trotz aller Herausforderungen mit einem Umsatzrekord von 2,688 Mrd. Euro abgeschlossen hat. Denn damit hat der Retailer nicht nur das Vorj

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Mango übertrifft das Vor-Corona-Niveau - Umsatz und Bruttogewinn/-verlust in Mio. Euro
€ 5,75

Lebensmittel Zeitung 15 vom 14.04.2022 Seite 17

Frischware

Russland und Spanien machen Fruchtbranche Sorgen

Fruit Logistica gut besucht – Krieg sorgt für Überschuss an Äpfeln in Polen und an Bananen in Ecuador – Innovationspreis für neue Tomatenzüchtung

Nach einem Jahr pandemiebedingter Pause zählte die Leitmesse für die Frischfruchtbranche immerhin 40000 Besucher, davon 80 Prozent aus dem Ausland.

[2516 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 23.03.2022 Seite 6

The World by Numbers

The potential of alternative proteins

The environmental impact of sustainable proteins vs conventional meat Source: GFI & CE Delft lifecycle assessment 2021. *from dairy cattle According to the Good Food Institute, plant-based meat substitutes have great potential to help build a s

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The environmental impact of sustainable proteins vs conventional meat The likelihood to purchase a... Reduced consumption of meat or animal-based products - Global consumers by generation (age)
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 10.12.2021 Seite 6

The World by Numbers

Great potential for pizza

“Pizza chains around the world weathered the crisis better than many operators of other categories, in large part because they already had an established delivery busines and off-premise channels, a delivery-friendly format and a product that is posi

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Top 5 global pizza chains Fastest growing pizza chains by unit count Top proteins for pizza Likelihood to purchase a pizza
€ 5,75

Lebensmittel Zeitung 18 vom 07.05.2021 Seite 20

Frischware

Hochland hat im Osten mehr Erfolg als im Westen

Allgäuer Käseriese erzielt in Russland und Rumänien zweistellige Zuwachsraten – Marktführer auch in Polen – In Spanien und USA von Corona-Krise hart getroffen

Hochland ist im Ausnahmejahr 2020 erneut im Ausland noch stärker gewachsen als auf dem Heimatmarkt. Nur das US-Geschäft läuft nach wie vor schlecht und zwingt den Allgäuer Käseriesen zu Wertberichtigungen.

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15 Betriebe allein in Europa Drei gleichstarke Säulen
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 17.02.2021 Seite 6

The World by Numbers

The pandemic’s impact on consumer expectations and the way restaurants work

In general, consumers want restaurants to follow current safety measures such as contactless delivery, social distancing and wearing face coverings also after the crisis has ended. In Russia and the UK, a significant number of consumers want safety m

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The pandemic’s impact on consumer expectations and the way restaurants work - Whole article incl. illustrations
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 17.12.2020 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16

Robotics and Automation

Ready for the Robolution?

Hyperawareness of hygiene standards and contact-free demands in the current pandemic setting along with continuous staff shortage are increasingly raising interest in automated solutions. Could robots be the answer?

[26363 Zeichen] € 5,75

food service 5 vom 13.05.2020 Seite 16,17,18

Titelthema Corona

Was wird das Neue Normal?

Die Corona-Pandemie verändert unsere Branche grundlegend. Vieles, was 2019 noch im Kommen war, wird jetzt obsolet. Das Neue Normal ändert den Stellenwert der prognostizierten Wachstumstreiber. Die npdgroup hat für uns die VorCorona-Trends auf ihre weitere Gültigkeit untersucht. Branchengrößen blicken in die neue Zukunft und Chris Muller analysiert den US-Markt. Der Shopping-Center-Betreiber ECE berichtet über den Re-Start im April.

[9144 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 29.08.2019 Seite 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19

Egg based Concepts

It’s egg time

Spawned in the USA, egg-based restaurants are a relatively new phenomenon, especially on the European continent. A conceptualization of the traditional cooked breakfast fare offered by cafés and diners, they represent a small niche segment in the all-day breakfast, brunch and lunch market.

[27733 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 2 vom 30.04.2019 Seite 8,9,10,11,12,13,14,16,17,18,19,20,21

Bakery Cafes

Bakers go foodservice

In search of opportunities to grow their business, bakers throughout Europe are expanding their offer to include snacks and drinks to eat-in or take-out. How are these bakery cafés set up? Which products are on sale? And which role does traditional bakery craftmanship play in the overall offer? Our correspondents report.

[48803 Zeichen] € 5,75

 
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