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FoodService Europe & Middle East 06 vom 01.12.2014 Seite 008 bis 021

Sushi Concepts

Increasing Popularisation

Some twenty years after Europeans first made the acquaintance of Japanese fast food, sushi has, for many city dwellers, become a well-established component of their diet. Foodservice entrepreneurs value the good margins and suitability for all possible formats, from take-aways and delivery services to fast casual and fine dining. As has always been the case, most of the markets are dominated by individual players. But, at the same time, there are some reliable brands, often brands with a strong sense of design, that are managing to establish themselves in a segment where confidence in the safety and quality of the products counts for even more than in many others. Part 2 of our pan-European survey.

[40064 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 01.12.2014 Seite 8,9,10,12,13,14,16,18,21

Sushi Concepts

Increasing Popularisation

Some twenty years after Europeans first made the acquaintance of Japanese fast food, sushi has, for many city dwellers, become a well-established component of their diet. Foodservice entrepreneurs value the good margins and suitability for all possible formats, from take-aways and delivery services to fast casual and fine dining. As has always been the case, most of the markets are dominated by individual players. But, at the same time, there are some reliable brands, often brands with a strong sense of design, that are managing to establish themselves in a segment where confidence in the safety and quality of the products counts for even more than in many others. Part 2 of our pan-European survey.

[40065 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 49 vom 03.12.2011 Seite 11

Märkte und Unternehmen

Erfolgreiche Hotellerie

Der Elch fasziniert Gäste aus aller Welt

Im Nürnberger Burgviertel führen die Horkas ihr uriges Hotel Elch. Die zwölf Zimmer sind bestens gebucht – dank perfekter Lage, Fachwerk und dem tierischen Namenspatron

[4958 Zeichen] € 5,75

Food Service Europe & Middle East Nr.04 vom 19.08.2011 Seite 040

Trends

Seizing Nature at its Best

The gastronomic world is talking of the New Nordic Cuisine. Chefs, food writers and other foodservice professionals travel to the Nordic countries for culinary inspiration and to simply enjoy the delicious food. Noma, the Copenhagen restaurant voted World's best restaurant by S.Pellegrino for two subsequent years, is one reason that Nordic Cuisine is put on the global dining map. Other reasons are the successes of Nordic chefs in cooking competitions such as Bocuse d'Or. The most important aspect is the food philosophy and values that it is based upon. Sofia Selberg of Conceptuelle has researched the background, the corner stones and the development of this internationally acclaimed cooking culture.

[15543 Zeichen] € 5,75

TextilWirtschaft 33 vom 18.08.2011 Seite 046

Business Panorama Handel

Wachstumssparte Warenhaus

Die finnische Stockmann-Gruppe hat den Umsatz im ersten Halbjahr um 11% gesteigert

Die finnische Stockmann-Gruppe hat im ersten Halbjahr dank des Wachstums in Osteuropa zweistellige Umsatzzuwächse erzielt. Die Erlöse stiegen von Januar bis Juni im Vergleich zum Vorjahr um 11,4% auf 918 Mill. Euro. „Das hohe Niveau des Verbrauchervertra

[1959 Zeichen] € 5,75

TextilWirtschaft 33 vom 18.08.2011 Seite 46

Business Panorama Handel

Wachstumssparte Warenhaus

Die finnische Stockmann-Gruppe hat den Umsatz im ersten Halbjahr um 11% gesteigert

Die finnische Stockmann-Gruppe hat im ersten Halbjahr dank des Wachstums in Osteuropa zweistellige Umsatzzuwächse erzielt. Die Erlöse stiegen von Januar bis Juni im Vergleich zum Vorjahr um 11,4% auf 918 Mill. Euro. „Das hohe Niveau des Verbraucherve

[1959 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 32 vom 06.08.2011 Seite 6

Diese Woche Menschen

Der Kombinierer

Sauli Kemppainen kreiert mit der New Nordic Cuisine seinen eigenen Stil. Dieser spiegelt die vielfältigen Erfahrungen des Sternekochs wider, der seit 2009 in Berlin im Restaurant Die Quadriga wirbelt

[4399 Zeichen] € 5,75

TextilWirtschaft 25 vom 24.06.2010 Seite 051

Business Panorama Industrie

IN KÜRZE

Airfield Airfield meldet für die Herbst/Winterkollektion 2010/11 ein Absatzplus von 11% und kündigt die weitere Expansion an. Ausgebaut wurde der Bereich Visual Merchandising und das Angebot individueller Flächenbewirtschaftungen, teilt der Modeanbieter

[972 Zeichen] € 5,75

TextilWirtschaft 20 vom 20.05.2010 Seite 064

köpfe

AUSSENDIENST

Hajo Hajo hat den HAKA-Vertrieb in Bayern neu geordnet: Johannes Deckert (Foto) betreut ab 1. Juni Nordbayern (Franken, Oberpfalz) vom neuen Hajo-Showroom im Münchner MTC aus. Für Südbayern bleibt Rudi Uhlig zuständig. mp Wb Compagnie Martin Agner (Fo

[863 Zeichen] € 5,75

TextilWirtschaft 16 vom 22.04.2010 Seite 085

köpfe

AUSSENDIENST

Firetrap Yvonne Leffler (Foto) verstärkt das deutsche Vertriebsteam des Fashion- und Jeanswear-Labels Firetrap. Sie ist mit ihrer Agentur DMA Handelskontor für den nord- und ostdeutschen Raum verantwortlich, ebenso für die Städte Hamburg und Berlin. Di

[1734 Zeichen] € 5,75

 
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