Haben Sie ihre Zugangsdaten vergessen?

0 Artikel in Warenkorb

Es wurden 32 Artikel gefunden.

 
weiter
 
Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Carcass hygiene

Inspection of beef carcasses Robert Wyss, Basel - Switzerland

[1716 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Heterocyclic amines

"New" and yet old unwanted substances Dieter Wild, Kulmbach

[1670 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Computer-based quality-management for the food processing industry

G. Sulzer and A. Auer, Landshut

[1356 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Practical experience in the ATP-bioluminescence measuring technique to control hygiene after cleaning of a meat plant

R. Orth and M. Steigert, Düsseldorf

[1618 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

EDP in the meat industry

EDP and technical innovations help achieve efficiency V.A. Holzapfel, Villingen-Schwenningen

[1216 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Monitoring temperatures and temperature processes

Jürgen Oehler, Rostock

[573 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 064

Englischer Teil - English part

Meat production with PPS-system

H. Mathes, Düsseldorf

[607 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 060

Englischer Teil - English part

The use of EDP in production, inventory control and distribution

Price marking, identification, process control, shipping H. Weinberg, Balingen- Dürrwangen

[938 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 060

Englischer Teil - English part

Controlling the flow of goods in slaughtering and dissecting plants

O. Hähnel, Paderborn

[721 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft Nr. 01 vom 01.01.1996 Seite 060

Englischer Teil - English part

Computer-aided documentation of slaughtering processes

1. General questions regarding the issue P. Nitsch, Kulmbach

[1096 Zeichen] € 14,75


 
weiter