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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 072

Hygiene-monitoring of water

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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 066

Substantially less cholesterol

Studies on pork patties: 2. Effect of potato starch on textural, processing and microstructural quality

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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 062

Significant effect on texture and quality

The texture and quality of finely comminuted sausages produced with the addition of potato fibre

[15015 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 061

Listeria in Frankfurter packages

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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 060

Durability through freezing storage

LinCas and Linde developed a new form of tubed natural casings cryogenic preservation

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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 059

Lending sausage an identity

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Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 058

Tasks besides its original function

The clipping machine at the heart of modern sausage production

[11656 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 056

No strenuous work for operators

Clippers provide reliable and liquid-tight closures with flexibly adjustable sealing pressure

[8000 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 052

Quality characteristics and fatty acid composition of Turkish type frankfurter made with sunflower oil addition

[10327 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 01 vom 24.03.2004 Seite 049

Influence of nitrite on oxidative and colour stability of sliced frozen dry sausages

[11525 Zeichen] € 14,75


 
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