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Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 011

Medium-term perspectives for the EU meat markets appear favourable

[2593 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 054

Risk material in Turkey

[1378 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 053

Contribution to culinary culture

[1421 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 049

Results determine medical application

Comparison of the effects of carnosine as antioxidant in Taiwanese silky fowl and broiler

[12205 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 048

Pasteurisation of Turkey frankfurters

[1614 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 048

Characterisation of sausages

[1791 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 048

High-pressure and additives

[1882 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 048

Properties of frozen frankfurter

[2256 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 044

Few levels should be recommended

A study into the content of phosphorus and its free fraction in poultry cured meat products

[17009 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 03 vom 22.09.2005 Seite 043

Food safety control in the poultry industry

[1279 Zeichen] € 14,75


 
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