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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 053

Tropomyosin denaturation indicates thermal processing of beef

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 048

Dynamics determine the decade

Forecasts for differentiated development of trade up to the year 2015 - Part 2

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 047

E. coli behaviour in spreadable raw sausage

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 043

Preservation of food by edible coating

Changes in pectin coated and enrobed buffalo meat patties during refrigerated storage

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 039

Potential presence raises concern

Survival of Salmonella typhimurium in sucuk during manufacturing and storage

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 036

High-pressure treatment of raw ham

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 036

Active compounds in edible films

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 036

Haem pigment added to cooked ham

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Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 036

Steam pasteurisation of meat

[1617 Zeichen] € 14,75


Fleischwirtschaft International Nr. 04 vom 03.11.2006 Seite 035

UFM

New bowl chopper family launched

[1200 Zeichen] € 14,75


 
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