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Wegen der bei einigen Lieferanten massiven Lieferverzögerungen und -ausfällen sind viele Textil- und Modehändler unsicher, wie sie mit Ware umgehen sollen, die verspätet bzw. nach der vereinbarten Nachlieferungsfrist ankommt. Schließlich ist aktuell
Gemeinsam mit verschiedenen anderen Organisationen lädt das Bundesumweltministerium (BMU) und das Deutsche Institut für Normung (DIN) Unternehmen ein, bei der Erarbeitung einer Roadmap zur Kreislaufwirtschaft ab Januar 2022 mitzuwirken. Die Normungs-
Experimentation is key for Denzilpatrick. This newborn UK gender-fluid brand, named after its founder Daniel Gayle’s grandfathers’ names, forgets the usual seasonal deliveries and upcycles deadstock fabrics.
Fashion is evolving and offering more pieces to be worn beyond “traditional” seasons. Is this the future?
The jewelry world is in a state of upheaval. Independent labels go one step further, whether it’s by breaking down traditional gender roles or by basing their choice of materials on sustainable criteria. We have found some examples...
Photos Michele Gastl / Prop Stylist Chiara Arsini Creative Direction Gian Luca Fracassi Green background Isko, brown leaves (this page) Sironi brown leaves and green leaves (oppositepage) Schoeller Brown corduroy background Berto, brown lea
Determined to future - proof any project it sinks its teeth into, Amsterdam - based architecture practice D/DOCK breathes new life into spaces by making bedfellows of, say, retail and hospitality, in novel ways.
A minimalistic total white space-like atmosphere characterizes the newly redesigned L’Arabesque concept store in Milan. Despite its surreal ambience, visionary owner Chichi Meroni believes it’s time to keep our feet on the ground and act responsibly–in life and in fashion.
A new experience-driven retail concept called Pantechnicon has landed in London, fusing the style and culture of kindred spirits Japan and the Nordics via fashion, design, craft, food and creative workshops.
SPD, Grüne und FDP wollen eine neue Bundesregierung führen. Der Fleischsektor muss mit dem Umbau der Tierhaltung, höheren Mindestlöhnen und steigenden Energiekosten rechnen.