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    food service 3 vom 13.03.2017 Seite 58,59

    Konzepte

    Perfect Days in Berlin

    Dass der Pilotbetrieb in Deutschlands Hauptstadt so was von fulminant vom Start kommen würde, übertraf die hoffnungsfrohesten Erwartungen. Ende Januar ist die dänische Kultmarke Sticks’n’Sushi in Berlin auf Sendung gegangen. Schon in der Startwoche sah das 150-Plätze-Restaurant in der Potsdamer Straße rund 1.300 Gäste. Flashing Food – das beherrschen die Macher wie nur wenige. www.sticksnsushi.berlin

    [5284 Zeichen] € 5,75

    FoodService Europe & Middle East 5 vom 20.10.2015 Seite 18,19,20,21,22

    Hot Trend

    Exciting Movement

    The phenomenon is only a few years old, but it has long taken the capitals of Europe by storm: street food, best in the form of markets and festivals. Given the huge rush of enthusiastic street-food consumers, one wonders where all the demand comes from – or drifts from. Street-food markets, with or without food trucks, under a roof or in the open, are more than a passing hype; they are increasingly establishing themselves as permanent or returning institutions and tell a great deal about the preferences of young city consumers when it comes to the type and quality of food eaten out. We feature a selection of the most exciting start-ups. MW

    [21174 Zeichen] € 5,75

    food service 03 vom 10.03.2014 Seite 110 bis 112

    Hamburg

    Applaus für Steaks & Sushi!

    Zwei Produkt-Ikonen aus Ost und West spielen eine zentrale Rolle beim diesjährigen Hamburger Foodservice-Preis – es ist die 32. Ausgabe der hochkarätigen Branchen-Auszeichnung, wie jedes Jahr geht sie am Abend des ersten Internorga-Tages vor geladenem Publikum aus der Top-Liga der Branche über die Bühne. Und traditionsgemäß liefert der Ballsaal des Grand Elysée Hotels den würdigen Rahmen für das festliche Ereignis. Zeit, das Geheimnis zu lüften: die beiden Preisträger 2014 – zwei Nordlichter. Sie kommen aus Hamburg und Kopenhagen und heißen Block Gruppe und Sticks’n’Sushi.

    [14160 Zeichen] € 5,75

    food service 3 vom 10.03.2014 Seite 110,111,112

    Hamburg

    Applaus für Steaks & Sushi!

    Zwei Produkt-Ikonen aus Ost und West spielen eine zentrale Rolle beim diesjährigen Hamburger Foodservice-Preis – es ist die 32. Ausgabe der hochkarätigen Branchen-Auszeichnung, wie jedes Jahr geht sie am Abend des ersten Internorga-Tages vor geladenem Publikum aus der Top-Liga der Branche über die Bühne. Und traditionsgemäß liefert der Ballsaal des Grand Elysée Hotels den würdigen Rahmen für das festliche Ereignis. Zeit, das Geheimnis zu lüften: die beiden Preisträger 2014 – zwei Nordlichter. Sie kommen aus Hamburg und Kopenhagen und heißen Block Gruppe und Sticks’n’Sushi.

    [14161 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Nr. 06 vom 03.12.2012 Seite 018

    Hot Trend

    Tasty & Trustworthy

    Artisanal ice-cream makers emphatically insist that their product does not just taste better than mass-produced ice cream. Freshly made - often on a daily basis - from all natural ingredients and without any artificial additives, it is even claimed to be healthier. Today's consumers increasingly appreciate the inherent premium quality promise and feel particularly comfortable with local sourcing, organic quality and seasonality. A matter of trust! However, the cold season presents a challenge that has to be overcome. Part II of our brief overview of Europe's artisan ice-cream concepts. MW

    [18184 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe & Middle East Nr.02 vom 17.04.2012 Seite 021

    Hot Trend

    A Matter of Trust

    Coping pragmatically with every-day routine requires the comfort of convenience. Thus, online-services are booming: from flight bookings via banking to shopping. In reality, however, we have lost our hearts to tangible products with a verifiable origin, especially as far as food is concerned. Consequently, farm shops and farm restaurants are in great demand - there is nothing more believable. What is it that makes a trip to the countryside such a delight? It is not only the romantic idyll. It is mainly about the longing for nearness, which translates into immediacy, authenticity and trust. Part 2 of our survey of hot trends in farm restaurants, with examples of projects from Germany, Switzerland, Scandinavia, The Netherlands and Great Britain. MW

    [20476 Zeichen] € 5,75

    Food Service Europe Nr.03 vom 14.08.2000 Seite 010

    Food Courts

    A Win-Win Situation

    The focus is on food courts - primar- ily in shopping centres. Unsurprising- ly, the idea comes from the USA, which is practically a nation of food courts nowadays. In Europe, the UK has also developed into a real food court country. On the continent, however, they are still relatively rare. Nevertheless, all have one thing in common: branded concepts are essential to increase the degree of attraction.

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    Krúdy Gyula tér - Westend CityCentre
    € 5,75

    Food Service Europe Nr.02 vom 22.05.2000 Seite 008

    Leisure

    Fun & Foodservice

    Regardless where you look in Europe, or the whole world for that matter, the leisure business is booming. And the theme parks are noticing this, too. The higher, the faster and the more exotic the attractions, the greater is the interest shown by visitors both young and old. Foodservice alone is not an attraction. However, it accounts for 20 to 35% of receipts after admission charges and thus plays the most important supporting role. Hand-held snacks and soft drinks are the best sellers. A tour of various European countries and their top parks, with a detour to Walt Disney World Resort in Buena Vista near Orlando, Florida.

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    Parks in Spain

    France: Major Theme Parcs

    Germany: Top 4
    € 5,75