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FoodService Europe & Middle East 2 vom 30.04.2018 Seite 16,17,18,19,20,21

Hot Trend

Hot Dogs: The Next Cool Thing

The better burger boom paved the way for the comeback of another long familiar fast-food veteran: it is not only in Europe that hot dogs have been a street-food staple for a good many decades. Uncomplicated and easily affordable, popular with countless fans of hot sausages. Recently, a large number of foodservice start-ups have recognised that there is still some way to go in terms of quality and price and have dressed up the plain old classic to give it a new, sexier image: better, fresher, bolder. MW

[20711 Zeichen] € 5,75

food service 5 vom 24.05.2017 Seite 20,21,22,23

LEH

Täglich Sushi für Europa

Frisch gemacht & ready to eat: Im LEH mehren sich Sushi-Stationen mit gehobenem Qualitätsanspruch. Takeaway dominiert, doch auch Genuss vor Ort kommt vor. Zwei Namen, die man sich merken muss: KellyDeli mit der Marke Sushi Daily aus Frankreich und EatHappy, gegründet in Köln. Mit mehr als 600 Outlets in zehn Ländern sind die Franzosen innerhalb Europas klarer Marktführer. Die Entwicklung in Deutschland steckt mit 20 LEH-Shops noch in den Kinderschuhen. Das soll sich nun ändern.

[14140 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 02.12.2016 Seite 18,19,20,21,22,23

Hot Trend

A Homely Feeling for Urban Nomads

The new generation of ‘Urban Nomads’ – or should they be called Business Travellers 3.0? – follow the call of their profession from city to city and from country to country. A target group that presents a new challenge to hotels and their ‘public spaces’, which need make guests feel at home at the same time as being infused with local spirit, not to mention being stylish and, if at all possible, located where it’s all at. This demand is served not only by boutique hotels and innovative budget formats, most of them distinguished by integrative lobby concepts: eating, drinking, working, playing and chilling … all designed to be cool and reflect regional characteristics. Established hotel chains are also following this trend. MW

[21231 Zeichen] € 5,75

food service 11 vom 11.11.2016 Seite 16,17

Dialoge

Etappenziel: 1.000 Stores

Es war ein Überraschungscoup: Zum Jahreswechsel übernahm Domino’s Pizza Enterprises aus Australien den deutschen Pizza-Delivery-Marktführer Joey’s. Dem Franchise-Unternehmen mit zuletzt 143,5 Mio. Euro Umsatz, 6,3 % mehr als im Vorjahr, gebrach es nicht etwa an Saft und Kraft. Zukunftssicherung für System und Marke stand bei dem Deal im Vordergrund, kommentierte Joey’s-Gründer Carsten Gerlach. Die Expertise der Australier sei unschlagbar. Was es mit den internationalen Erfolgen von DPE auf sich hat, dem größten Domino’s-Franchise-Nehmer weltweit, dazu gibt CEO Europe Andrew Rennie Auskunft. Flavia Fresia/MW

[7142 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 31.08.2016 Seite 20,21,22,23,24

Hot Trend

Here Comes Latin America!

In recent years, Latin American cuisine and its gastronomic matadors have been causing a stir in various international gastro rankings – especially Peru, which can boast a culinary tradition characterised by a variety of international influences from, for example, Spain, Africa and Japan. More and more guests in Europe’s large cities are discovering the delights of Peruvian cuisine, in particular the national dish, ceviche. Not forgetting, pisco sour – a cocktail that is not only popular in Peru and has the potential to be a great hit. Peru & co. are a source of inspiration for an increasing number of foodservice concepts in Europe – here is a selection of trend-setting establishments. MW

[18047 Zeichen] € 5,75

food service 4 vom 29.04.2016 Seite 56,57,58,59,60

Galanacht

Feier-Abend!

Wer hart arbeitet, darf auch feste feiern: bewährter Wahlspruch, wenn es um den alljährlichen Gala-Abend zur Verleihung des Hamburger Foodservice-Preises geht. Der Event zählt nicht von ungefähr zu den gefragtesten Branchenveranstaltungen des Jahres – schließlich trifft sich im Ballsaal des Grand Elysée Hotels in Hamburg regelmäßig das Who is Who der Foodservice-Welt und ihrer Vorstufe. Abermals zollte zur 34. Ausgabe der Preisverleihung am Internorga-Freitag die versammelte Festgemeinde der Profi-Gastronomie den erkorenen Preisträgern Respekt und Anerkennung für ihre vorbildliche Leistung – und selten schlugen die Wellen der Emotion höher als dieses Mal.

[11161 Zeichen] € 5,75

food service 4 vom 29.04.2016 Seite 66,67,68,69

Preisträger

Aus Liebe zum Brot

Es ist bis heute ein familiengeführtes Unternehmen. Wir reden über eine mehr als 125-jährige Erfolgsgeschichte, begonnen nahe der französischen Stadt Lille, heutiger Hauptsitz der Company. Über Generationen hinweg hat die Groupe Holder Schritt für Schritt ein Backwaren-Imperium erster Güte aufgebaut, stets fokussiert auf höchstmögliche Qualität. Mit der Marke PAUL gelang es, die Marktführerschaft im heimischen Bakery-Segment zu erlangen. Mittlerweile gibt Paul immer zielstrebiger Gas auf internationalem Terrain – beeindruckende Beweisführung für die Wachstumspotenziale europäischer Foodservice-Marken weltweit.

[14676 Zeichen] € 5,75

food service 3 vom 07.03.2016 Seite 88,89,90,92

Hamburg

Qualität hoch drei!

Hier sind sie, die Protagonisten des diesjährigen Hamburger Foodservice Preises. Wir stellen vor und begrüßen auf dem Siegertreppchen: ein Ausnahmefall in Sachen Flughafen-Gastronomie, bewährter und ideenreicher Platzhirsch am Airport München. Ein Botschafter französischer Brot- und Backwarenkultur, so traditions- wie qualitätsbewusst, auf immer mehr Märkten weltweit präsent – der internationale Preisträger dieser Runde. Und, mit einem Sonderpreis bedacht, ein großartiger Lehrer und Mentor unserer Branche, der einer ganzen Generation von Führungskräften in Deutschland und Europa wertvolles Rüstzeug in Sachen Chain Management an die Hand gegeben hat.

[20569 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 5 vom 20.10.2015 Seite 18,19,20,21,22

Hot Trend

Exciting Movement

The phenomenon is only a few years old, but it has long taken the capitals of Europe by storm: street food, best in the form of markets and festivals. Given the huge rush of enthusiastic street-food consumers, one wonders where all the demand comes from – or drifts from. Street-food markets, with or without food trucks, under a roof or in the open, are more than a passing hype; they are increasingly establishing themselves as permanent or returning institutions and tell a great deal about the preferences of young city consumers when it comes to the type and quality of food eaten out. We feature a selection of the most exciting start-ups. MW

[21174 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 05 vom 01.10.2014 Seite 020 bis 023

Hot Trend

What Could Be Nicer …

… than the waterfront? “More and more people are being attracted to the waterside,” says Ebbo Riedmüller, whose company runs the ‘Bootshaus’ in Ulm, and not only his colleagues from Germany endorse this view. If there is no sandy seaside beach available, a riverbank will serve just as well. The urge of the city dweller to seek the wide green open spaces is exceeded only by the desire for the reassuring murmur of the water. An increasing number of catering concepts are making use of this fact, often with the support of the urban developers. No matter whether it is a secluded spot or the bold new architecture of urban quarters, riverside locations are in demand as never before. A panoramic view of Europe (Part I). MW

[18470 Zeichen] € 5,75

 
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