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TextilWirtschaft 1 vom 05.01.2023 Seite 28,29

Business Premium

Drykorn dreht international auf

Paris, Kopenhagen, Osteuropa – mit mehr Wertigkeit und mehr modischen Spitzen nimmt das Contemporary-Label den Export ins Visier

Höher, weiter, globaler – Marco Götz denkt groß. Das sind die strategischen Eckpunkte, die sich der Drykorn-Macher für das neue Jahr auf die Agenda geschrieben hat. Das Contemporary-Label mit Sitz im fränkischen Kitzingen will es jetzt auch im Export

[5233 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 3-4 vom 22.01.2022 Seite 10

markenhotels update

HOTELMARKT

Neue Luxushotels rund um den Globus

Weltweit gehen Anfang dieses Jahres mehr als 100 Häuser der 5-Sterne-Kategorie an den Start. Das sind die wichtigsten Projekte im Überblick.

[1998 Zeichen] € 5,75

Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung 47-48 vom 27.11.2021 Seite 10,11

ideentour design

25hours One Central Dubai

Nahbar in der Ferne

Der Hotelmarkt im Nahen Osten ist weithin bekannt für seine glitzernden 5-Sterne-Hotels. Lifestyle-Hotelmarken haben jedoch zuletzt einen starken Aufschwung erlebt. Wir haben einen Blick in das 25hours One Central in Dubai geworfen. Das erste Projekt der 25hours Hotels der Accor-Gruppe in der Region eröffnet Mitte Dezember.

[8432 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 5 vom 16.10.2020 Seite 42,43,44,45

Middle East

Everybody’s darling

The culture of brunch is intrinsically linked to the Middle East. Whether visitor or resident, a weekend brunch with opulent F&B offerings is a favourite pastime. Guests can choose among numerous options from extravagant high-end brunches to value-for-money options. Now, Covid-19 presents operators with new challenges.

[13111 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 24.08.2020 Seite 32,33,34,35,38,39

Middle East Coffee Bars

Coffee meets eatery

Coffee is an integral part of the local culture in the Middle East. Over the past two decades, the region’s coffee business has experienced skyrocketing growth figures, making it one of the fastest growing coffee markets in the world. In the Gulf region, the branded coffee shop segment is largely dominated by international coffee chains. However, within the last few years an increasing number of home-grown independent coffee shop and café operators have been setting new trends. We take a closer look at Nightjar Coffee Roasters in Dubai, one of the most notable concepts in the UAE.

[9643 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 4 vom 24.08.2020 Seite 36

Middle East Coffee Bars

Covid-19 & the coffee business

How is the Coronavirus pandemic affecting the coffee shop sector in the Middle East? Interview with Mert Askin, President Food & Beverage at Azadea Group.

[3804 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 03.02.2020 Seite 38,39,40,41,42

Middle East

Coffee: chances and challenges

The branded coffee shop market has seen a phenomenal growth over the past 20 years, both in Europe and the Middle East. Exploring the trends, drivers and challenges of the current and future marketplace was one of the main objectives of the Allegra Europe & Middle East Coffee Symposium, which for the first time was held in Dubai.

[12768 Zeichen] Tooltip
Top 10 coffee-focused players in the UAE ’19
€ 5,75

Lebensmittel Zeitung 8 vom 22.02.2019 Seite 22

Frischware

Arla freut sich über Trendwende

Höherer Markenumsatz – Sparprogramm Calcium übertrifft Erwartungen – Nettogewinn geht vollständig auf die Höfe

Viby/Düsseldorf. Nach einem schwierigen 1. Quartal 2018 hat die europäische Molkereigenossenschaft Arla Foods nach eigener Einschätzung die Trendwende geschafft und das Jahr mit verbesserten Absatz- und Umsatzzahlen abgeschlossen.

[4023 Zeichen] Tooltip
Leichte Erholung - Umsatz in Milliarden Euro
€ 5,75

FoodService Europe & Middle East 1 vom 01.02.2019 Seite 38,39,40,41,42

Middle East

Individuality at scale

Luxury hotels are perceived as the Middle East’s treasure and specialty. With more than 600 hotel properties in the pipeline, the region’s hotel market is booming. Though smaller in numbers, the segment of boutique hotels is on its way to becoming the fastest growing segment in the lodging industry. One of the region’s most innovative boutique hotel chain is the luxury lifestyle brand Edition Hotels, a collaboration between hotel pioneer Ian Schrager and Marriott International. Bettina Quabius reports.

[12435 Zeichen] € 5,75

FoodService Europe & Middle East 6 vom 18.12.2018 Seite 64,65,66,68

Middle East

Hungry for healthy choices

Every now and then, a new food trend sweeps across the MENA region – be it food trucks, ceviche, poke bowls or freak shakes. Of all new developments, the health food trend is certain to last for more than one or two seasons. In fact, the desire among consumers to integrate healthy eating into their personal lifestyle without compromising on taste, joy and – most importantly – convenience, has tremendously increased in recent years. Restaurant operators who have focused on healthy options from early on have been able to build up a consistent brand image and a loyal clientele while the steadily growing number of newcomers on the market are filling the niches. A report by Bettina Quabius.

[12028 Zeichen] € 5,75

 
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